7.12.2020

Mico Botnian ICT-liiketoiminta siirtyy Tieralle

Mico Botnia Oy Ab ja Kuntien Tiera Oy ovat sopineet Mico Botnian ICT-liiketoiminnan siirtymisestä Tieralle liikkeenluovutuksena. Kaikki Mico Botnian nykyiset ICT-sopimukset siirtyvät kaupan mukana ja nykyisten asiakkaiden palvelut jatkuvat Tieran tuottamina.

Liikkeenluovutus tapahtuu 1.1.2021, jolloin palveluja tuottava henkilöstö, noin 30 henkeä, siirtyy Tieralle vanhoina työntekijöinä. Henkilöstö jatkaa työtään Vaasassa ja palvelun tueksi saadaan koko Tieran valtakunnallinen palveluorganisaatio sekä kuntakenttää varten hiotut prosessit.

– Mico Botnian pääliiketoimintaa ovat jatkossa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Järjestely selkeyttää Mico Botnian keskittymistä näihin, kertoo Mico Botnian toimitusjohtaja Juha Suikkanen.

– Tiera on ICT-järjestelyjen osalta sekä Mico Botnian että sen asiakkaiden palvelujen turvaamisen näkökulmasta paras kumppani, Suikkanen jatkaa.

Liikkeenluovutuksen myötä Tiera vahvistaa edelleen asemaansa kuntakentän johtavana ICT-palvelujen toimittajana. Tiera vastaa yli 20 omistaja-asiakkaansa ICT-palveluista ja palveluiden väestöpeitto on yli puoli miljoonaa asukasta.

– Kasvumme on ollut määrätietoista ja takana on vahva kehityksen vuosi. Runsaan vuoden aikana jo neljän kunta-alan inhouse-yhtiön ICT-liiketoiminnot on siirretty osaksi Tieraa. On hienoa saada myös Mico Botnian asiantuntijat osaksi valtakunnallista organisaatiotamme. Yhdessä pystymme palvelemaan entistä kattavammin omistaja-asiakkaitamme niiden ICT-tarpeissa ja digitalisaation edistämisessä, Kuntien Tiera Oy:n varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen sanoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Suikkanen
Mico Botnia Oy
040 744 6223 / juha.suikkanen(@)micobotnia.fi

Varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen
Kuntien Tiera Oy
050 584 2174 / sakari.luotonen(@)tiera.fi

Du kan läsa vårt meddelande också på svenska >>