3.3.2020

Digitaalinen hyvinvointiratkaisu Tiera Vire kuntien ja kuntayhtymien käyttöön

Ilmoittaudu webinaariin 25.3.2020 klo 10-11 >>

Kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua parantamaan tarkoitettu digitaalinen hyvinvointiratkaisu Tiera Vire on nyt kuntien ja kuntayhtymien tilattavissa. Kunnille ratkaisu tuo kustannussäästöjä kuntalaisten hyvinvoinnin parantuessa.

“Tiera Vire on Tieran ensimmäinen kuntalaisille suunnattu mobiilisovellus. Tavoitteenamme on tukea kuntia ja kuntayhtymiä niiden päätehtävässä: kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Suomessa vallitsee laaja konsensus siitä, että hyvinvoinnin edistämiseen suunnattu ennaltaehkäisevä työ tuo merkittäviä rahallisia säästöjä sosiaali- ja terveydenhoidossa. Tiera Vire tuo kunnille ja kuntayhtymille uuden kustannusvaikuttavan digitalisen mahdollisuuden tukea kansalaisia heidän hyvinvointinsa ja elämänlaatunsa edistämisessä.”, kertoo Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttunen.

Kuntien Tiera on solminut sopimuksen digitaalisen hyvinvointiratkaisun tarjoamisesta kunnille

Tiera Vireen pohjana on kokonaisvaltainen hyvinvointiratkaisu, joka on sadoilletuhansille suomalaisille ennestään tuttu, helppokäyttöinen palvelu. Palvelun avulla eri kuntatoimijat voivat auttaa ja kannustaa valitsemiaan kohderyhmiä hyvinvoinnin edistämiseen muun muassa liikunnan avulla. Tiera Vireen yhtenä osana on monipuolinen sisältö- ja ohjelmakirjasto, joka tarjoaa tukea kuntalaisten eri elämäntilanteisiin.

“Tiera Vire on erinomainen tapa edistää kuntien strategioihin kirjattua tavoitetta edistää kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua. Se mahdollistaa kuntatoimijoille myös tavoitteiden toteutumisen seurannan ja tuo säästöjä kustannustehokkailla ratkaisuillaan”, kertoo Tieran kehitysjohtaja Sari Koljonen.

Niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla toimiva Tiera Vire on räätälöitävissä esimerkiksi työpaikan, terveydenhoidon, koulun tai vaikka rajatun kohderyhmän, kuten raskaana olevien naisten, tueksi liikunnan ja muiden hyvinvointia tuottavien tapojen edistämiseen.

Tiera Vire on otettavissa käyttöön välittömästi. Lisätietoja palvelusta antaa ratkaisupäällikkö Aija Lähdesmäki; aija.lahdesmaki@tiera.fi, Puh. 040 575 4908

Asiakkuusvastaavien eri maakuntien yhteyshenkilöt löytyvät Tieran Ota yhteyttä -sivulta: https://tiera.fi/ota-yhteytta/