12.4.2023

Digia ja Innofactor Software voittivat kilpailutuksen Tiera 365:n Dynamics 365 CRM ja Power Platform -asiantuntijapalveluista

Tiera 365 -palveluun kuuluvat lisenssien lisäksi kattavat Microsoftin tuotteiden käyttöönottoa ja käyttöä tukevat asiantuntijapalvelut. Nämä asiantuntijapalvelut Tiera kilpailuttaa kevään aikana viitenä eri kokonaisuutena:

  1. M365 Moderni työ (Teams, Intranet, yms.)
  2. Microsoft Azure ja tietoturva
  3. Koulutuspalvelut
  4. Dynamics 365 CRM ja Power Platform
  5. Dynamics ERP

Kokonaisuuden neljä (Dynamics 365 CRM ja Power Platform) kilpailutus on saatu päätökseen. Palvelu koostuu esimerkiksi käyttöönotoista, ylläpidosta, jatkuvista palveluista ja muutoshankkeisiin tehtävistä kehitystystöistä. Tiera teki sopimuksen kahden tarjouskilpailun voittaneen toimittajan Digia Finland Oy:n ja Innofactor Software Oy:n kanssa. Näiden sopimuksien myötä voimme tarjota kunnille ja hyvinvointialueille laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä Dynamics ja Power Platform -asiantuntijapalveluita. Kahden toimittajan valinta varmistaa asiantuntijoiden saatavuuden kaikenkokoisille ja samanaikaisille projekteille. 

”Haluamme kehittää yhdessä Tieran ja asiakkaiden kanssa älykästä liiketoimintaa. Osaamisemme ja laajan palvelutarjoamamme avulla pystymme huolehtimaan palveluprosessien ja asiakaskokemuksen kehittämisestä kokonaisuutena ja rakentamaan aidosti tarkoituksenmukaisia käyttäjälähtöisiä palveluita”, sanoo Digian liiketoimintajohtaja Sami Paihonen.

Innofactorin toimitusjohtaja iloitsee mahdollisuudesta jatkaa palvelun toimittajana: ”Innofactor on yksi Suomen johtavia kaupunkien ja kuntien digitalisaatiokumppaneita. On mahtavaa jatkaa yhteistyötä Tieran omistajaorganisaatioiden kanssa ja näin taata nykyisten asiakassuhteiden jatkuvuus. Sopimuksen myötä pääsemme toimittamaan Microsoftin teknologiaan perustuvaa Innofactorin digipalvelukokonaisuutta Tieran omistajakunnille helpottamaan ja parantamaan kuntalaisten arkea sekä tekemään kuntatyöstä entistä sujuvampaa”, sanoo toimitusjohtaja Sami Ensio.