24.05.2022

TerveSOS-tapahtuma Lahdessa

Tervetuloa tapaamaan meitä terveSOS-tapahtumaan Lahden Sibeliustalolle! Tieran edustajat ovat tavattavissa esittelypisteellä numero 23.

Rakennamme yhdessä asiakasomistajiemme kanssa kuntien ja hyvinvointialueiden välistä yhdyspintaa. Hyvinvointialueet voivat varmistaa palveluiden jatkuvuuden hyödyntämällä jo alueen kuntien käytössä olevia kuntayhteisiä hyvinvointipalveluita ja -ratkaisuja. Kuntayhteiset palvelut ovat helposti laajennettavissa koko hyvinvointialueen käyttöön. Tämä tuo myös tehokkuutta ja vaikuttavuutta niin valmistelutyöhön kuin palveluiden järjestämiseen.

Valmiit työkalut hyvinvointialueen organisaation perustamiseksi

Hyvinvointialueiden perustamisen aikataulu on erityisen tiukka. Ensimmäisessä vaiheessa on toteutettava toiminnan kannalta keskeisimmät hallinnon ja järjestämisen työkalut, joihin kuntatoimijoiden omistama Tiera tuo myös helpotusta. Tiera tarjoaa valmisteluorganisaatioiden käyttöön valmiiksi kilpailutettuna mm. erilaiset hallinnon järjestelmät, toimintaa tukevat ICT-ratkaisut sekä muutoksen tueksi monipuoliset asiantuntijapalvelut.