25.05.2021

Sote-ATK-päivät 25.-26.5.2021

Olemme mukana Sote-ATK-päivillä 25.-26.5.2021. Tapahtuma on täysin virtuaalinen ja osallistujat pääsevät verkkoseminaarien lisäksi kiertelemään virtuaalimessualueella avatariensa kanssa. Tieran esittelyhuoneessa voit tavata edustajamme, kuunnella inhouse-kumppanuudesta, tutustua hyvinvointipalveluihin ja Tieran sote-tarjoomaan tarkemmin, osallistua kyselyyn sekä pyytää yhteydenottoa liittyen ICT- tai digiratkaisuihin, joiden laaja tarjonta on kaikkien asiakasomistajiemme käytössä.

Tapahtuman aikana seminaariesitysten tauoilla Tieran huoneessa ovat paikalla asiakasjohtaja Jukka Markkanen, kehitysjohtaja Petri Pekkala sekä Hyvinvointi-liiketoiminnasta vastaava päällikkö Kati Penttilä-Kokko.
Pyrimme palvelutarjonnan avulla mahdollistamaan palveluiden kokonaisratkaisut ja niiden integroitavuuden kunnille, sote-kuntayhtymille ja tulevaisuuden Hyvinvointialueille. Suomen suurimpana ICT-inhouse-kumppanina tarjoamme lisäksi kattavat asiantuntijapalvelut tukemaan omistaja-asiakkaidemme digitaalista muutosmatkaa.