Osallistu Kuntamarkkinoiden mielenkiintoiseen ohjelmaan verkossa

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kokonaan verkossa 9.-10.9. osoitteessa Kuntamarkkinat.fi ja Tiera on mukana tapahtumassa monipuolisesti. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu kiinnostavaan ohjelmaan!

Tapahtuman teemana on tänä vuonna Kestävät kunnat ja myös Tieran ohjelma Kuntamarkkinoilla keskittyy aiheeseen erityisesti toiminnan kehittämisen ja ICT:n näkökulmasta.

Tietoisku ke 9.9. klo 14: Kunnan taloudellinen kestävyys – leikkauksia vai investointeja palveluprosessien ja teknologian kehittämiseen

Taloudellisesti kestävä toiminta on monessa kunnassa veitsenterällä, ja suuri osa kunnista supistaa palvelujaan talouden alijäämän paikkaamiseksi. Kestävä talous edellyttää, että kunnan investoinnit ja palveluverkko sopeutuu tehokkaasti pitkän ajanjakson kysyntäennusteisiin. Tule kuulemaan hankejohtaja Jukka Laihon puheenvuoro miten digitaalisten palveluiden ja kuntayhteisten ratkaisuiden avulla voidaan tehostaa sekä palveluverkkoa että palveluprosesseja.

Tietoisku to 10.9. klo 9.30: Big bang: Riihimäen kaupungin toiminnan uudistaminen ja palveluiden digitalisointi

Tule kuulemaan Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkon ja Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttusen puheenvuoro, jossa kerrotaan Riihimäen kaupungin strategiaa tukevasta muutosohjelmasta – miten rakennetaan asiakaslähtöinen toimintamalli, jossa kaupungin palvelut ja johtamisjärjestelmä rakennetaan kuntatalouden palveluluokituksen pohjalta, ja miten edistetään kaupungin digitalisoitumis- ja tuottavuuskehitystä sekä rakennemuutoksen toteutusta. Tiera toimii Riihimäen kumppanina toiminnan uudistamisessa ja perustaa 1.10.2020 yhteistyössä kaupungin kanssa osaamiskeskuksen.

Lue lisää aiheesta blogista ja messulehden artikkelista

Voit tutustua aiheisiin ja näkökulmiimme jo ennen tapahtumaa hankejohtaja Jukka Laihon messulehden artikkelissa (s. 58) Kysyntä ohjaamaan palveluita.