Osallistu Digioppimisen kehityspäivään 24.11.2017 – vaikuta, keskustele ja kehitä!

Tervetuloa mukaan Tieran järjestämään Digioppimisen kehityspäivään Helsinkiin 24.11.2017 klo 10 alkaen!

Tapahtuma kokoaa yhteen monipuolisesti kuntakentän sivistys- ja opetustoimen päättäjiä, rehtoreita, opettajia, digi-tuutoreita sekä yrityksiä. Päivän teemana on vaikuta, keskustele ja kehitä. Tavoitteenamme on tarjota aktiivinen foorumi opetuspalvelujen kehittämiseen ja alan toimijoiden verkostoitumiseen niin kuntatoimijoille kuin palvelujen tarjoajille.

Päivän aikana kuulet puheenvuoroja ajankohtaisista digioppimisen teemoista. Mukana mm. arviointia koskeva puheenvuoro Helsingin yliopiston kasvatustieteen tohtori Najat Ouakrim-Soiviolta ja väitöskirjatutkija, KM Lauri J. Vaaran puheenvuoro oivaltavasta oppimisesta digitaalisessa oppimisympäristössä.

Voit myös osallistua digioppimisen kehittämiseen eri työpajoissa sekä vaikuttaa pyöreän pöydän keskusteluissa. Paikalla on kymmeniä digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäjiä, niin markkinoiden vakiintuneita palvelun tarjoajia kuin innovatiivisia kasvuyrityksiä.

Tilaisuus järjestetään Helsingin Ruoholahdessa, HTC Helsingin Pinta-talossa (Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki) klo 10-17. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa verkostoitumaan ja vaikuttamaan!