syyskuu 2018

Miten organisaatiossanne on varauduttu tietoturvauhkiin?

Tietoturvallisuus on noussut entistä ajankohtaisemmaksi aiheeksi, kun suuret suomalaisetkin toimijat ovat joutuneet näkyvien tietomurtojen kohteeksi. Digitaalisten palveluiden lisääntyessä, myös tarve tietoturvapalveluille kasvaa. Hyökkäyksiä ei voida kokonaan estää, mutta käytettävissä on palveluita, jotka auttavat niiden havaitsemisessa ja hallinnassa.

 

TieraCafé-webinaari 5.10. klo 9: Onko hyökkäys jo käynnissä – miksi ja miten tietoturvapoikkeamia pitää valvoa?

Tiera kilpailutti omistaja-asiakkaidensa käyttöön kesällä kattavat tietoturvapalvelut. Tervetuloa 5.10. järjestettävään webinaariin kuulemaan miksi ja miten tietoturvapoikkeamia tulee valvoa ja miten valmiiksi kilpailutetut palvelut voivat auttaa siinä.

Ilmoittaudu mukaan 4.10. klo 12 mennessä tästä >>

 

Miksi Tiera Tietoturvapalvelut?
  • Auttaa tunnistamaan tietoturvapoikkeamia ja reagoimaan niihin
  • Tarjoaa markkinoiden johtavat tietoturvapalvelut kustannustehokkaasti niin pienille kuin suurille kunnille valmiiksi kilpailutettuna
  • Auttaa erilaisten tietoturvaan liittyvien viranomaisvaatimusten täyttämisessä
  • Tuo kunta-asiakkaiden käyttöön luotettavan tietoturvakumppanin, jolla on tarvittava erikoisosaaminen ja riittävät resurssit

 

Varaa aika tapaamiseen

Tiera Tietoturvapalvelut on Tieran omistajille valmiiksi kilpailutettu palvelukokonaisuus. Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen, jossa voimme keskustella organisaationne nykytilanteesta ja juuri teille sopivasta palvelukokonaisuudesta tarkemmin.

Arja Fodstad
Myyntijohtaja, Kuntien Tiera Oy
p. 050 523 2213

Marja Huhtala
Asiakkuuspäällikkö, Combitech Oy
p. 050 506 5341