huhtikuu 2019

Microsoft SharePoint- ja Dynamics 365 -palveluiden hankinta on helppoa Tieran kautta

Tiera kilpailutti Microsoft SharePoint- ja Microsoft Dynamics 365 -palvelut viime syksynä ja valitsi näiden ensisijaiseksi toimittajaksi Innofactor Oyj:n. Tämän kilpailutuksen ansiosta Dynamics 365- ja SharePoint -ratkaisujen hankinta on Tieran omistaja-asiakkaille mahdollisimman suoraviivaista ja helppoa. Tieran omistajat voivat ostaa palveluita suoraan Innofactorilta tarjouksen mukaisin hinnoin ilman erillistä kilpailutusta. Tämän lisäksi asiakkailla on käytössään Innofactorin asiantuntijaresurssit palveluiden käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Hankintaan sisältyvät valittujen toimittajien valmiit ja Tieran kanssa yhdessä kehittämät lisäarvopalvelut tavanomaisten Microsoft-tuotteiden lisäksi. Asiakkailla on heti käytössään muun muassa Innofactorin tarjoamat kaksi Kokemuspajaa: moderniin tiimityöhön keskittyvä Office 365 Fiksummin Yhdessä Kokemuspaja sekä Microsoft Dynamics 365 Kokemuspaja.

”Microsoftin liiketoimintasovellusten hankinnassa on tapahtunut muutaman vuoden aikana suuri muutos. Pilvipalveluna hankittavat ohjelmistot ovat kehittyneet pisteeseen, jossa valmiilla ominaisuuksilla pystytään ratkaisemaan jo suurin osa asiakkaidemme tarpeista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että näiden hankkeiden läpimenoajat ovat pudonneet jopa viidennekseen entisestä. Innofactorin ja Tieran välisen sopimuksen myötä Tieran omistajat voivat nyt toteuttaa hankkeita erittäin suoraviivaisesti,” kertoo ratkaisupäällikkö Ville Soikkola Tieralta.

”Innofactor toimii läheisessä yhteistyössä kuntien kanssa ja tarjoaa päivittäistä työntekoa parhaiten tukevat järjestelmät. Käytännön kokemus SharePoint- ja Dynamics-järjestelmien toimittamisesta on luonut mallin, jolla esimerkiksi intranetin ja CRM:n toimittaminen kunnille tapahtuu ketterästi. Kumppanuus Tieran kanssa laajentaa toimintaamme kuntakentässä entisestään, ja jatkuva yhteistyö tuo digitalisaation hyödyt entistä selkeämmin esille,” sanoo myyntijohtaja Antti Pohjolainen Innofactorilta.

Järjestämme huhti-kesäkuussa yhdessä Innofactorin kanssa Tieran omistaja-asiakkaille SharePoint- ja Microsoft Dynamics 365 -palveluista kolmen webinaarin sarjan. Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta asiantuntijoiltamme:

24.4. klo 9:00-9:45 TieraCafé: Dynamics 365- ja SharePoint-palvelut helposti Tieran kautta
Palveluita esittelevät ratkaisupäällikkö Ville Soikkola Tieralta ja myyntijohtaja Antti Pohjolainen Innofactorilta

22.5.2019 klo 9:00 – 9:45 TieraCafé: Microsoft Dynamics 365 ja hankinnan toteutus – Case Kerava
Dynamics 365-ratkaisua esittelee konsultti Tiina Kujamäki Innofactorilta.

4.6. klo 9:00-9:45 TieraCafé: Microsoft SharePoint ja hankinnan toteutus – Case Tiera
SharePoint-ratkaisua esittelee senriorikonsultti Janne Petäjäjärvi Innofactorilta. Jannen kanssa Tieran hankinnasta keskustelee ratkaisupäällikkö Ville Soikkola Tieralta.