kesäkuu 2017

Haluatko mitata työntekijöiden tyytyväisyyttä IT-palveluihin? Hyödynnä kuntayhteistä käyttäjätyytyväisyyskyselyä

Mistä on kyse?

Käyttäjien tyytyväisyys tai vastaavasti tyytymättömyys on yksi tärkeimmistä IT-palvelujen onnistumisen mittareista. Käyttäjätyytyväisyyskysely Tieran palveluna on mitä helpoin tapa tyytyväisyysasteen selvittämiseen.

Tieran verkkolomakepohjainen kyselypalvelu mittaa tyytyväisyyttä toteutettuihin IT-palveluihin riippumatta siitä, kuka niitä tuottaa. Samalla kerätään kehitysehdotuksia ja avointa palautetta, joita voit hyödyntää palvelujen kehityksessä. Kysely on laadittu nimenomaan kuntaorganisaatioille sopivaksi. Se perustuu alun perin Keski-Uudenmaan kuntien pitkäaikaiseen kokemukseen ja kehitystyöhön.

Mitä tietoa ja hyötyä saat?

Kysely tuottaa tietoa IT-palvelujen riittävyydestä, toimivuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä käyttäjien näkökulmasta. Näet, missä on onnistuttu ja missä on eniten parantamisen varaa. Havainnolliset raportit nostavat esille niin kokonaiskuvan kuin tärkeitä yksityiskohtia. Käyttäjien kehitysideat ja avoin palaute tarkentavat mihin jatkossa kannattaa eniten panostaa.

Tieran kuntayhteinen toteutusmalli mahdollistaa myös kuntien välisen vertailun (benchmarking). Tämä ei ole mahdollista organisaatiokohtaisilla kyselyillä. Useamman osallistumiskerran myötä saat myös vertailun omiin aiempiin tuloksiin. Se auttaa näkemään trendit ja tehtyjen kehitystoimien vaikutuksen.

Miten kysely toteutetaan?

Palvelu tehdään lähes ”avaimet käteen” -periaatteella. Tiera operoi verkkokyselyn, antaa mallitekstit sisäistä tiedottamista varten ja tuottaa lopuksi käyttövalmiit raportit, joista näkyvät niin yksityiskohtaiset tulokset kuin eri organisaatioiden väliset vertailutiedotkin. Asiakkaan omalle vastuulle jää oikeastaan vain tulosten hyödyntäminen.

Kysely toteutetaan syyskuussa 2017, jolloin ehdit hyödyntää tuloksia vuoden 2018 talousarvion ja kehityshankkeiden valmistelussa (edellyttää vähintään 8 organisaation osallistumista). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.8.2017. Ilmoittautuminen eli palvelun tilaus käy yksinkertaisesti verkkolomakkeella >>

Kuntayhteisen toteutusmallin ansiosta palvelun hinta on maltillinen. Osallistuminen on varmasti edullisempaa kuin oman kuntakohtaisen kyselyn tekeminen, saati teettäminen. Esimerkiksi tuhannen työntekijän kunnalle palvelumaksu on vain 1200 euroa (alv 0 %).

Kiinnostuitko?

Pyydä tarkempi palvelukuvaus ja hintaerittely tai osallistu webinaareihimme (Skype-kokous), jossa käymme palvelua tarkemmin läpi.

  • ti 20.6.2017 klo 14-16
  • ti 8.8.2017 klo 8-9.

Ilmoittaudu webinaarin alla olevalla osoitteella ja saat vastausviestinä osallistumislinkin.

Lisätietoja:

Olli Nykänen
Johdon asiantuntija
040 676 5051 / olli.nykanen(at)tiera.fi