29.9.2020

Tiera puhe+data -puitesopimuksen kilpailutus käynnistyy – ilmoita kiinnostuksesi

Ilmoita kiinnostuksesi ja mahdollista organisaatiollesi optimoitu teleoperaattoripalveluiden hankinta.

Tiera kilpailuttaa asiakkailleen matkapuhelinverkon liittymä-, liikenne- ja mobiilidatapalvelut sekä näiden käyttöä täydentäviä muita teleoperaattoripalveluita.

Puitesopimus koostuu seuraavista palveluista:

  1. Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata
  2. Vaihdejärjestelmät ja -palvelut
  3. Tavoitettavuuspalvelut (sis. numeroinnin)
  4. Asiakaspalveluratkaisut ja raportointi
  5. Puhelunvälityspalvelut
  6. Optiopalvelut, esim. asiantutijatyö, faksipalvelut, ryhmätekstiviesti, puheluntallennus ja varajärjestelmä

Palveluissa on valittavissa vaihtoehtoisia roolipohjaisia paketteja peruskäyttäjistä ns. heavy-käyttäjiin. Palvelut on myös jaettavissa erilaisiin kokonaisuuksiin asiakkaiden koon ja tarpeiden mukaan, esim. peruspalveluun ja monipuolisemman asiakaspalvelun täyttävään ratkaisuun.

Muita Tiera puhe+data -puitesopimuksen hyötyjä ovat:

  • Joustava sopimus
  • Ei tarvetta omille aikaa vieville kilpailutuksille
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Kattavat, tulevaissuden tarpeisiin skaalautuvat ja uudistuvat palvelut

Uutta Tiera puhe+data -puitesopimusta voi hyödyntää yhdessä Tieran verkkokaupan kanssa siten, että puhelimet ja liittymät on tilattavissa yhdellä tilauksella ja toimitus voidaan halutessa tehdä suoraan loppukäyttäjälle.

– Haluamme tarjota asiakaskunnillemme helpon ja yksinkertaisen kokonaisuuden, mikä on täydennettävissä erilaisilla digitaalisilla palveluilla tehostamaan toimintaa. Tämän lisäksi tarjoamme valmiiksi mietityn laajemman kokonaisuuden esimerkiksi sairaanhoitopiirien käyttöön. Tieran asiantuntijat auttavat omistaja-asiakkaitamme rakentamaan heille sopivan, toimivan ja kustannustehokkaan paketin kilpailutetusta kokonaisuudesta. Huomioimme myös kuntakentän ”elävän” tilanteen ja tarjoamme puitesopimuksellamme ja asiantunijoidemme avulla kattavan mahdollisuuden uudistuville palveluille ja toiminnan tehostamiselle, kertoo Tieran liiketoimintapäällikkö Tuija Manninen.

Ilmoita kiinnostuksesi liittyä puitesopimukseen 30.10.2020 mennessä

Oikeuskäytännön linjausten myötä asiakkaiden on ilmaistava kiinnostuksensa tai sitouduttava puitesopimukseen ennakkoon. Sopimuskauden alettua sopimukseen voivat liittyä vain kiinnostuksen ilmaisseet asiakkaat. Tästä johtuen pyydämme asiakkaita ilmoittamaan ennakkoon kiinnostuksensa Tiera puhe+data – puitesopimukseen. Itse liittyminen puitesopimukseen tapahtuu myöhemmin erikseen annettavalla sitoumuksella.

Kiinnostuneita asiakkaita pyydetään palauttamaan liitteenä oleva kiinnostuksen ilmaiseminen -lomake täytettynä ja skannattuna 30.10.2020 mennessä osoitteeseen: hankinnat@tiera.fi

Lomake: Kiinnostuksen ilmoittaminen_Tiera puhe_ja_data_2020.pdf

Lisätietoja:

Tuija Manninen
liiketoimintapäällikkö
Kuntien Tiera Oy
tuija.manninen@tiera.fi
puh. 044 0404 217