11.3.2024

Riihimäen kaupunki vahvistaa ICT-kumppanuuttaan Tieran kanssa

Riihimäki ja Tiera päivittivät vuonna 2019 tehtyä sopimusta kaupungin ICT-palveluiden tuottamisesta. Sopimuspäivityksellä sovitaan asiakkaalle tärkeistä ajankohtaisista ICT-asioista, ja varmistetaan itse sopimuksen ajantasaisuus kehitystöiden edetessä.

”Meillä on meneillään suuri työ- ja elinkeinopalvelujen hallinnonuudistus. Tiera tuntee tällä hetkellä varsin hyvin Riihimäen organisaation ja toimintaympäristön, joten muutoksen kynnyksellä on luonteva jatkaa tutun kumppanin kanssa. Riihimäen ICT-ympäristössä on korjausvelkaa, jonka käsittelyssä olemme päässeet Tieran kanssa hyvään vauhtiin”, sanoo Kari Ora, Riihimäen kaupungin talousjohtaja.

Tiera tuottaa tällä hetkellä Riihimäen kaupungille kattavasti ICT-palveluita. Sopimuspäivityksen myötä kaupunki yhdessä Tieran kanssa pääsee kehittämään lisää heille tärkeitä tässä ajassa olevia kehityskohteita, joita ICT-arjessa tarvitaan.  

”Olemme jo pidemmän aikaa tehneet ICT-yhteistyötä Riihimäen kaupungin kanssa. Riihimäen kaupunki on kehittänyt ICT-ympäristöään yhteisen ICT-arkemme avulla. Kaupungin toiminnan kehittymisen lisäksi ICT-sopimuksen uudistumisen myötä vahvistamme entisestään toimintatapoja, -menettelyjä ja pidämme asiakastarpeet keskiössä. Yhteistyöllä menemme kohti moderneja ja tietoturvallisia ICT-palveluita, jossa hyvällä ja avoimella vuorovaikutuksella on tärkeä rooli. Kaikki edellä mainitut ovat avainasemassa, kun puhutaan julkishallinnon ICT-kehittämisestä”, sanoo Tieran liiketoimintajohtaja Jyri Lehtonen.

Kuntien Tiera Oy on omistuspohjaltaan Suomen suurin ICT-alan inhouse-toimija, jonka väestöpeitto on 4,7 miljoonaa suomalaista. ICT-yhteistyö Tieran kanssa perustuu kumppanuusmalliin, joka on jo vuosia ollut Tieran omistajien käytettävissä. Tiera on asiakkailleen luotettava ICT-toimija, joka vastaa ICT-palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä sekä katsoo vahvasti eteenpäin yhdessä markkinoilla toimivien ICT-kumppaneidensa kanssa.