helmikuu 2024

Uudet Tieran uranettisivut julkaistu

Haluatko luoda merkityksellisen uran ja liittyä helpomman arjen mahdollistajiin? Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin uudet Tieran uranettisivut ovat sinua varten. Uranettisivuilta löydät kolme hyvää syytä Tieralla työskentelyyn, juttuja tieralaisista ja mistä he ovat kiitollisia, sekä ne avoimet työpaikat muutamia asioita mainitaksemme. Panostimme visuaaliseen ilmeeseen ja sivujen käyttäjäystävällisyyteen.

Miltä tuntuu olla tieralainen?

Uranettisivut tarjoavat kokonaiskattauksen Tierasta yrityksenä, mutta ennen kaikkea työnantajana. Asiantuntijamme kertovat työarjestaan ja seikoista, joista ovat kiitollisia. Sivut tarjoavat myös tietoa Tieran palveluista ja ratkaisuista, tiimien tekemisistä ja asiakasprojekteista. Jokaisen palvelun takana on ylpeä tieralainen.

Avoimet työtehtävät, sekä myös Avoin hakemus löytyvät sivuilta. Kannattaa rohkeasti lähettää avoin hakemus ja kertoa osaamisestaan sekä kiinnostuksen kohteistaan. Huomasitko sivun yläreunassa olevan Connect-painikkeen? Verkostoidu kanssamme ja voit olla varma, että yhteydenottosi huomataan. Kuulet myös ensimmäisten joukossa uusista avautuvista työpaikoista.

Tieran käyntikortti

Tieran uranettisivut ovat tärkeä käyntikortti meistä ulkopuoliseen maailmaan. Pureuduimme sisällöissä infoamiseen, taustoittamiseen ja konkreatiaan vastataksemme kysymykseen ”Miksi tulla Tieralle töihin?” Kuvamaailma uudistettiin vastaamaan tämän päivän visuaalista maailmaa ja nyky-Tieraa. Nettisivuista tehtiin selkeämmät ja käyttäjäystävällisemmät unohtamatta missiotamme – rakennetaan yhdessä tulevaisuuden suomalaista yhteiskuntaa! 

Uudistus tehtiin yhdessä

Viime syksyn vietimme työstäen uusia nettisivuja. Teimme laajasti taustatyötä yhdessä kaikkien tieralaisten kanssa ja otimme vinkkejä myös ulkopuoliselta taholta. Loimme yhdessä nykyaikaiset uranettisivut, jotka kertovat keitä me olemme ja miksi Tiera!

Tutustu uusin Tieran uranettisivuihin