tammikuu 2024

Nyt teleoperaattoripalvelujen kilpailutus helposti ja veloituksetta

Tiera puhe+data -palvelu on helpoin ja vaivattomin tapa kilpailuttaa teleoperaattoripalvelut kuntien ja kaupunkien käyttöön. Se sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja hyvin erilaisiin tarpeisiin.

Onko teillä kuntaorganisaatiossa tulossa tarve kilpailuttaa teleoperaattoripalvelut tänä vuonna? Helpoiten, vaivattomimmin ja veloituksetta se onnistuu Tieran valmiiksi kilpailuttaman Tiera puhe+data -palvelun avulla.

“Tiera puhe+data -palvelussa kuntaorganisaatio voi kilpailuttaa matkapuhelinverkon puhe- ja dataliittymät sekä niitä tukevat lisäpalvelut, johon voi kuulua esimerkiksi vaihdejärjestelmät, puhelunvälityspalvelu ja asiakaspalveluratkaisut –  ihan asiakkaan tarpeen mukaan”, kertoo Tieran ratkaisupäällikkö Sanna Winter.

Tieran kilpailutuspalvelun hyödyt

Kun kuntaorganisaatio kilpailuttaa teleoperaattoripalvelut Tieran dynaamisen hankintamenettelyn (DPS) avulla, se saa seuraavat hyödyt käyttöönsä:

  • Tieran ratkaisupäällikkö ja hankinta-asiantuntija ovat kunnan käytössä koko kilpailutusprojektin ajan.
  • Tiera toteuttaa kilpailutuksen asiakkaidensa puolesta veloituksetta.
  • Kunnat saavat käyttöönsä etukäteen suunnitellut vaatimusmäärittely- ja kilpailutusmateriaalit, joiden pohjalta kilpailutus onnistuu vaivattomasti.
  • Kilpailutuksessa huomioidaan kunnan koko, maantieteellinen sijainti ja tarpeet.
  • Tieran puhe+datan dynaamisessa hankintamenettelyssä ovat toimittajina mukana DNA, Elisa ja Telia kilpailukykyisin hinnoin.
  • Asiakkaat voivat liittyä sopimukseen milloin tahansa DPS-sopimuskauden aikana (vuoteen 2027 saakka). Erillistä kiinnostuksen ilmaisua ei tarvita.

“Kehitämme teleoperaattoripalveluja aktiivisesti DPS-toimittajien kanssa koko sopimuskauden ajan. Siten asiakkaamme saavat aina viimeisimmät tarjolla olevat teknologiat ja palvelut käyttöönsä”, Winter muistuttaa Tieran puhe+data -palvelun eduista.

Tutustu Tiera puhe+data -palvelun asiakkaisiin

Miten Tieran puhe+data-palvelu on auttanut kuntia kilpailuttamaan teleoperaattoripalvelut? Pori, Kemi ja Kankaanpää kertovat:

Kiinnostuitko? Pyydä esittely ratkaisupäällikkö Sanna Winteriltä 040 527 1070, sanna.winter(@)tiera.fi.