Ratkaisupäällikkö, Infrapalvelut


Me Kuntien Tieralla haemme ratkaisupäällikköä (it-infraratkaisut), joka ymmärtää liiketoiminnan prosesseja, pystyy muodostamaan asiakkaille ratkaisuita sekä edistämään olemassa olevien ratkaisujen kehitystä.

Kuntakentällä eletään mielenkiintoista muutosvaihetta. Useat kunnat ja kuntatoimijat suunnittelevat nyt ICT-palvelutuotannon uudelleen järjestämistä ja aidosti digitaalisten palveluiden kehittämistä kuntalaisten hyväksi. Valveutuneimmat kunnat siirtyvät itsetuotetuista palveluista valmiiden, tuotteistettujen SLA-pohjaisten palveluratkaisujen hyödyntämiseen.

Tieralla on valmis tarjoama kuntien tarpeita vastaaviin perustietotekniikkapalveluihin ja palveluiden haltuunottomalli liikkeenluovutuksiin ja ulkoistuksiin. Tieran valtakunnallinen palvelutuotantomalli varmistaa asiakkaiden ICT-palveluiden toimintavarmuuden, laadun ja systemaattisen kehittämisen.

Ratkaisupäällikkönä vastaat infrapalveluiden ulkoistuskonseptin kehittämisestä, kuntatoimijoiden IT-infrastruktuuriin sopivien ratkaisuiden muodostamisesta yhdessä asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa sekä konsultointityön toteuttamisesta.

  • Olet dynaaminen, oma-aloitteinen ja sinulla on järjestelmällinen toimintatapa, jolla saat asioita tapahtumaan. Motivoidut siitä, että saat aikaan toimivia infrastruktuuriratkaisuja. Haet aktiivisesti ratkaisuja ja myyt liiketoimintalähtöisiä ideoitasi mielelläsi muille. Työhösi kuuluu matkustaminen eri puolella Suomea tapaamaan esimerkiksi kuntapäättäjiä ja asiantuntijoita. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin päättäjien kuin asiantuntijoidenkin kanssa.
  • Onnistuaksesi tehtävässä Sinulla on useamman vuoden kokemus ja näyttöä IT-infrastruktuuriratkaisujen tuotteistamisesta, tuottamisesta sekä ratkaisumyynnistä. Sinulla on tekninen koulutus ja ajantasainen kokonaisymmärrys tarvittavasta IT-infrastruktuuriteknologioista tänään ja huomenna. Kokemus ja verkostosi kuntatoimijoista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen avainroolin voimakkaasti kasvassa organisaatiossa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja sen palveluita. Tulet saamaan tiimin täyden tuen ja erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. Arvostamme osaamistasi ja haluammekin tarjota sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut sekä mukavan työskentely-ympäristön. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi  Tieran Helsingin tai Turun toimistolla, mutta sinulla on myös joustavat etätyöskentelymahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.9.2018 mennessä hakulomakkeella. Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Liiketoimintapäällikkö Jyri Lehtonen puh. 044 9072464 (22.8 klo 12-14, 30.8 klo 9-11 ja 6.9 klo 9-11)

Henkilöstöpäällikkö Jarkko Sanisalo puh. 0406743467 (29.8. klo 9-10, 31.8. 14-16, 4.9. klo 9-11)

Kuntien Tiera Oy on vuonna 2010 perustettu, yli 285 kuntatoimijan omistama valtakunnallisen kuntayhteistyön mahdollistaja. Tiera auttaa asiakasomistajiaan kehittämään toimintaansa ja mahdollistaa muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Tiera on vaikuttava kumppani ja sen työn tulokset näkyvät kuntasektorilla kansallisella tasolla. Tierassa on tutkitusti positiivinen ilmapiiri ja kaikki tieralaiset tekevät töitä sen eteen. Tierassa työskentelee n. 115 työntekijää ympäri Suomea, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 25 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.tiera.fi.