Kuntien ja kaupunkien on järkevää keskittää resurssinsa omaan ydinosaamiseensa ja palveluidensa kehittämiseen. Yhä useampi onkin antanut vastuun ICT-infran ylläpidosta luotetulle kumppanille, joka vastaa   organisaation tietotekniikan ylläpidosta, vianhallinnasta, valvonnasta ja muutostarpeista.

Tieran Käyttöpalvelujen avulla kuntatoimijat voivat hankkia valmiiksi kilpailutettuna tarvitsemansa kapasiteetti-, käyttö- ja tietoliikennepalvelut kustannustehokkaasti ja joustavasti valtakunnallisesta konesalista.

Käyttöpalvelut auttavat varmistamaan häiriöttömän palveluympäristön. Palvelut tukevat kuntien toiminta- ja palveluympäristön muutoksia, eivätkä ne edellytä kunnalta omia investointeja tai sido resursseja. Palvelut skaalautuvat aina tarpeen mukaan ja kuluja kertyy vain varatun kapasiteetin ja käytön mukaan. Tiera vastaa toimitusketjun kaikista tasoista ja varmistaa jokaiselle kunnalle sen tarpeita vastaavan kokonaisuuden.

Käyttöpalveluiden ammattilaiset pitävät asiakkaan puolesta huolta siitä, että monimutkaisten ja -muotoisten tietoteknisten asioiden hallinta on asiakkaalle helppoa ja huoletonta: Käyttöpalveluissa kannetaan vastuu siitä, että sovitut asiat, esimerkiksi tietoturvapäivitykset, tulevat tehdyksi asianmukaisesti ja ajallaan, ja käytössä on aina tarvittava määrä kapasiteettia palveluympäristön pyörittämiseen.

Tieran asiantuntijat pitävät ajan tasalla

Tieran Käyttöpalveluiden asiantuntijat seuraavat jatkuvasti mitä maailmalla tapahtuu, ja huolehtivat siitä, että tarvittavat toimenpiteet asiakkaan ympäristöön tehdään ajallaan ja tarvittavassa laajuudessa.

Asiantuntijoidemme avulla omistaja-asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia arkipäiväisistä ylläpitotehtävistä tai aikaa ja vaivaa vievistä päivityksistä, jotka sitovat resursseja muulta työltä. Käyttöpalveluiden ammattilaiset tukevat asiakkaita myös tietohallinnon erilaisissa projekteissa, kuten järjestelmäkäyttöönotoissa.