Uudistettu Tiera Toimisto on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa kuntatoimijoille aiempaa tehokkaammat ja kattavammat toimistoviestintäpalvelut. Tiera Toimisto tukee tietotyön tekemistä ja sen kehittämistä organisaatioissa. Kokonaisuuteen kuuluvat helpot Microsoftin viestintä- ja ryhmätyöratkaisut sekä markkinoiden johtavat salausratkaisut. Omistajien käytettävissä ovat myös monipuoliset asiantuntija- ja tukipalvelut.

Palvelukokonaisuus:

  • Microsoft 365 – Tietoturvallinen toimistoviestintä
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft Dynamics 365
  • Deltagon Salaus- ja allekirjoitusratkaisut
  • Asiakkaiden tarpeiden mukaiset asiantuntijapalvelut

Tiera Toimisto on yksi Tieran laajimmin levinneistä palveluista ja olemme toteuttaneet omistaja-asiakkaillemme yli 60 käyttöönottoa. Työn tehostumisen myötä palvelun tuottamien kustannussäästöjen on laskettu asiakasorganisaatioissamme olevan noin 200€/kk/käyttäjä.

Tiera Toimisto lyhyesti:

  • Valmiiksi kilpailutettu Microsoft-lisenssien ja palveluiden hankintakanava
  • Yhtenäistää työnteon tapoja ja auttaa kehittämään tietotyötä
  • Täysi tuki kaikissa ongelmatilanteissa
  • Palvelun sisältö muutettavissa kuukausittain
  • Erittäin kilpailukykyinen hinta

 

Microsoft-ratkaisut mahdollistavat sujuvan arjen ja tietotyön kehittämisen

Tiera Toimiston Microsoft-ratkaisut sisältävät monipuoliset sähköposti- ja kalenteritoiminnot, jotka helpottavat kuntaorganisaatioiden ajan- ja resurssienhallintaa. Tehokkaat pikaviestintätyökalut helpottavat sisäistä tiedonkulkua ja vähentävät sähköpostien määrää. Pilvipohjaiset työtilaratkaisut helpottavat tiedostojen ja sisältöjen jakamista ja mahdollistavat sujuvan ryhmätyöskentelyn sekä projektinhallinnan.

Palvelu tuo asiakkaiden käyttöön valmiiksi kilpailutettuna kilpailukykyisen Microsoft 365 Cloud Service Provider (CSP) lisenssi-hinnoittelun, jatkuvat M365 tuki- ja kehityspalvelut, kattavat M365 asiantuntijapalvelut sekä parhaimmat asiantuntijaresurssit Microsoft Dynamics 365 ja Microsoft Sharepoint -ratkaisujen ja ylläpidon osalta. Tieran yhteistyökumppaneina toimivat Atea ja Innofactor (Sharepoint).

 

Salaus- ja allekirjoitusratkaisut luottamuksellista ja turvallista viestintää varten

Tiera Toimisto -palvelukokonaisuuteen sisältyy Suomen valtion omistaman Deltagonin salauspalvelut, kuten sähköpostin salaaminen ja sähköinen allekirjoitus.

Sähköpostin suojaaminen mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä vastausviestin vastaanottamisen luottamuksellisesti mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin suojaamisessa voidaan valita soveltuva turvataso tarpeen mukaan. Palvelu toimii päätelaitteesta riippumatta ja salattuja viestejä voidaan lähettää myös mm. mobiililaitteista, toimiston kopiokoneelta tai CRM-järjestelmästä.

Sähköisen allekirjoittamisen avulla esimerkiksi sopimuksia ei enää tarvitse tulostaa, skannata ja postittaa edestakaisin. Palvelun avulla voidaan lähettää PDF-muotoinen dokumentti ja vastaanottajat saavat sähköpostiinsa kutsun allekirjoittaa dokumentti sähköisesti. Allekirjoittaja tunnistetaan esim. Suomi.fi- tai Tupas-tunnistautumisella ja lopulta digitaalisesti allekirjoitettu dokumentti palaa lähettäjälle.