Tiera

Prosessi- ja digialusta

Digitalisoi ja yhdenmukaistaa palveluprosesseja

Prosessi- ja digialustan ja siihen liittyvän uudenlaisen toimintamallin avulla voidaan digitalisoida ja yhdenmukaistaa kunnan palveluprosesseja erittäin nopeassa aikataulussa prosessi kerrallaan.

Lopputuloksena syntyy helppokäyttöisiä sähköisiä palveluita kuntalaisille. Palveluita ja prosesseja voidaan digitialisoida osissa, ja toteutus sekä testaus tapahtuvat samanaikaisesti.

Valmis palveluprosessi kerralla kuntoon

Toimialariippumaton prosessi- ja digialusta sekä uudenlainen kehitystoimintamalli perustuvat edistykselliseen työtapaan, jossa kunnan palveluiden substanssiosaajat ja digitaalisten palveluiden kehitystiimi työskentelevät samanaikaisesti.

Parityöskentelyssä palveluiden asiantuntijat tekevät toiminnallisuuksien ja prosessien määrittelyt, jotka toteutetaan suoraan alustaan, ja joita voidaan testata reaaliajassa työn edetessä. Näin työskenteltäessä on myös mahdollista tarkastella palvelun kehityssuuntaa reaaliajassa.

Toiminnallisuuksia voidaan tarvittaessa muuttaa milloin vain, jos tarve ilmenee. Työskentelytapa nopeuttaa kehitystyötä.

Prosessi- ja digialusta hyödyntää Tieran integraatioalustalla olevia suomi.fi-palveluita sekä väestötietojärjestelmää. Tunnistamisessa hyödynnetään alustalla olevaa identiteetinhallintaa, jonka avulla kuntalaisten asiointi mahdollistetaan esimerkiksi vahvan tunnistautumisen kanssa.

Lue lisää aiheesta täältä >>

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Ilkka Klemola

Ratkaisupäällikkö