Integraatioalustan tehtävänä on yhdistää asiakkaiden käyttämät järjestelmät toisiinsa Tieran tarjoaman palvelun kautta.

Integraatioalusta tukee nopeaa ja toistettavaa integraatiota uusien asiakkaiden (kaupungit ja kunnat) liittyessä järjestelmään.

Toimivan kokonaisuuden kannalta on tärkeää saada elinkaarensa eri vaiheissa olevat komponentit ja prosessit liittymään toisiinsa. Integraatioalustalla hyödynnetään ohjelmointirajapintoja (API) ja muita integraatiopalveluja, jotka mahdollistavat datan välityksen eri sovellusten, järjestelmien ja tietovarastojen välillä.

Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäintegraatioihin liittyvät integraatiot, projektit sekä jatkuvat palvelut. Nykyaikaiset integraatioalustan ratkaisumme sopivat niin pieniin paikallisiin ympäristöihin kuin laajoihin moniulotteisiin ympäristöihin.

Integraatioarkkitehtimme auttaa integraatiovisioissa, suunnitelmissa sekä kokonaisarkkitehtuurissa. Tieralla on kokemusta useista eri integraatioteknologioista ja toimialoista.

Tarjoamme myös IDM -ratkaisun kuntien monipuolisiin kirjautumistarpeisiin. Käytössämme on ketterä, nykyaikainen ja helposti eri asiakkaille räätälöitävä käyttäjähallinnan ratkaisu.

Integraatioalusta tarjoaa lisäksi kansallisen palveluväylän integraation vakiotoimintona. Kansallisen palveluväylän tietopalvelut (Suomi.fi – palvelut) ovat hyödynnettävissä Tieran integraatioalustan ratkaisua käyttäen, eikä tällöin tarvita erillistä järjestelmäkohtaista palveluväyläintegrointia. Tätä rajapintaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan niitä toiminnallisuuksia, joita DVV (Digi-ja väestötietovirasto) tarjoaa palveluväylän ja muiden integraatiopalveluiden kautta.

 

Lisätietoja: