Kunnat ja kaupungit

Kunnat ja kaupungit

Valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut ICT-ulkoistuspalvelut sekä digi- ja ICT-ratkaisut toiminnan tueksi. Tieran asiakkaana kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät sekä kuntaomisteiset organisaatiot hyötyvät kuntaomistajien yhteisestä ostovoimasta.

Järjestämisen ja johtamisen järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmä on palveluiden järjestämisen ja johtamisen keskeinen työkalu, joka tukee päivittäistä päätöksentekoa sekä parantaa tiedonkulkua sisäisten ja ulkoisten toimijoiden välillä.

Hallinnon palvelut

Hallinnon digitalisointi automatisoi, nopeuttaa ja helpottaa julkisen hallinnon tiedon käsittelyä ja päätöksenteon prosesseja.

ICT-ratkaisut

Varmista häiriötön toimintaympäristö ja tarvittava kapasiteetti. ICT-ratkaisut helpottavat ja tehostavat organisaatioiden toimintaa ja skaalautuvat tarpeiden mukaan. Palvelut tuovat päivittäiset työkalut niin ICT-yksiköiden kuin koko organisaatioiden käyttöön.

ICT-ulkoistuspalvelut

Tieran ICT-ulkoistuspalvelut modernisoivat kuntatoimijoiden ICT-palveluita, tuovat niihin toimintavarmuutta sekä mahdollistavat kansallisen kehitystyömme hyötyjen realisoimisen kuntatoimijalle.

Parasta palvelua - PSOP

Verkkopalvelun avulla palvelusetelien ja ostopalveluiden hallinnointi on helppoa ja automatisoitua. Järjestelmä tehostaa kuntatoimijan toimintaprosesseja ja tekee palveluiden järjestämisestä huomattavasti kustannustehokkaampaa.

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalveluiden valikoimassa on palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän lisäksi kotihoidon strategisen optimoinnin ratkaisu, Mobiili kotihoito- ja Sähköinen ovenavaus -tuotteet sekä kuntalaisten hyvinvointipalvelu Tiera Vire

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut

Digitaaliset oppimisen palvelut helpottavat opetussuunnitelmien toteuttamista ja tukevat tulevaisuuden oppimista.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluiden kautta saat avuksi tietohallinnon ja muutosjohtamisen ammattilaisia, jotka tukevat organisaatiosi toimintaa ja sen kehittämistä.

Tieran Verkkokauppa

Maksuton ja joustava hankintakanava, josta saat kaikki tarvittavat ICT-laitteet, -ohjelmistot ja -palvelut valmiiksi kilpailutettuna kilpailukykyiseen hintaan.

Teknisen toimen palvelut

Hyödynnä Lupapiste-palvelua rakennetun ympäristön sähköiseen lupa-asiointiin.

Tieran omistajaksi

Olemme yli 320 kuntaorganisaation omistama yritys. Inhouse-toimintamallimme mahdollistaa suorahankinnat Tieralta. Omistaja-asiakkaamme hyötyvät sekä yhteisestä ostovoimasta että kehitystyöstä.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kuntatoimijat ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Tilaa uutiskirje