Varaa päivä kalenteriisi! Tiera Teemaseminaari 28.-29.8.2018 Finlandia-talolla

Miltä näyttää kuntien ja maakuntien seuraava puoli vuotta? Julkishallinto ja kuntakenttä odottavat vielä isoihin sote- ja maakuntauudistukseen liittyviin kysymyksiin vastauksia, joiden pitäisi tulla kesän aikana, mutta miltä kuntakentällä näyttää elokuussa ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tiera järjestää kuntien ja maakuntien päättäjille suunnatun teemaseminaarin 28.-29.8. Finlandia-talolla. Kahden päivän aikana keskitytään niihin konkreettisiin toimenpiteisiin, jotka ovat ajakohtaisia kunnissa ja maakunnissa seuraavan puolen vuoden aikana, menevätpä lait läpi tai eivät.

Ensimmäisen seminaari-iltapäivän aikana keskitytään eri näkökulmista asiakkuuksien ja palveluiden hallintaan. Keynote-puheenvuoron lisäksi ohjelmassa mm. muuttuvan kunnan ja maakunnan sekä kuntalaisen näkökulmat aiheeseen. Illalla luvassa vapaamuotoista verkostoitumista yhteisen illallisen sekä viihdyttävän ohjelman merkeissä.

Toisen seminaaripäivän aamupäivä on rakennettu eri teemojen ympärille. Edelläkävijä-asiakkaamme puhuvat  mm. kuntien ja maakuntien konserni- ja toiminnanohjauksesta, asiakkaiden valinnanvapaudesta ja sen edellytyksistä sekä tulevaisuuden kunnan ICT:n ja tietojärjestelmien rakentamisesta ja opetuksen ja kasvatuksen palveluista sekä ICT-ulkoistuksista kunta- ja talousjohtajien näkökulmasta.

Varaa päivät siis kalenteriisi ja ennakkoilmoittaudu mukaan!

Ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen anu.lamberg@tiera.fi. Päivitämme tarkemman ohjelman kesäkuun aikana. 1. seminaaripäivä 28.8. klo 12-16, illallinen klo 18 eteenpäin. 2. seminaaripäivä 29.8. klo 9-13.

Lämpimästi tervetuloa!

Jyrki Halttunen
Toimitusjohtaja
Kuntien Tiera Oy

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn