Tiera Pilvi- ja käyttöpalvelut

Tiera Käytettävyyspalvelujen avulla kuntatoimija voi hankkia valmiiksi kilpailutettuna tarvitsemansa kapasiteetti-, käyttö- ja tietoliikennepalvelut kustannustehokkaasti ja joustavasti valtakunnallisesta konesalista. 

Käytettävyyspalvelut auttavat varmistamaan häiriöttömän palveluympäristön. Palvelut tukevat kuntien toiminta- ja palveluympäristön muutoksia, eivätkä ne edellytä kunnalta omia investointeja tai sido resursseja. Palvelut skaalautuvat aina tarpeen mukaan ja kuluja kertyy vain varatun kapasiteetin ja käytön mukaan. Tiera vastaa toimitusketjun kaikista tasoista ja varmistaa jokaiselle kunnalle sen tarpeita vastaavan kokonaisuuden.

Tiera Pilviratkaisujen avulla kuntatoimija saa helposti käyttöönsä valmiiksi kilpailutettuja ja tuotteistettuja luotetun ja/tai yksityisen pilven IaaS-, PaaS-, WaaS- ja SaaS-palveluita, Suomessa tuotettuina ja Suomesta hallinnoituna. Tiera toimittaa virtualisoitua palvelin-, työasema- ja tallennuskapasiteettia, alustapalvelua sekä ohjelmistoja pilvipalveluna turvallisesti Suomen rajojen sisäpuolelta. Asiakas voi itsepalveluportaalin kautta tarpeen mukaan lisätä tai poistaa pilvipalvelun kapasiteettia päiväkohtaista veloitusta vastaan. Lisäksi Tiera Pilvi mahdollistaa Julkisen Pilven käytön ja hyödyntämisen. Tiera tukee myös sovellusmodernisoinneissa.

 

Lisätietoja palvelukokonaisuudesta:

Arja Fodstad
myyntijohtaja, infrapalvelut
arja.fodstad(at)tiera.fi  / 050 523 2213

 

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn