Ota kiinni valmisteluaikataulusta - Näin toteutat maakuntasi tukipalvelut -seminaari 30.8.2017

Maakunnissa kiritään nyt sote- ja maakuntauudistuksen aikataulua kiinni. Uusimuotoisen toiminnan alkaessa vuonna 2019 käytössä tulisi olla jo valmiit perusjärjestelmät. Toiminnan jatkuvuuden turvaamisessa auttavat johtavien inhouse-yhtiöiden valmiit ratkaisut.

Tiera, Taitoa, Calpro ja Istekki järjestävät yhteistyössä 30.8.2017 Maakuntien tukipalvelut -seminaarin, jossa muutosvalmistelijoille ja työssä mukana oleville asiantuntijoille tarjotaan valmiita ratkaisumalleja tukipalveluiden rakentamiseksi maakunnassa seuraavan 18 kuukauden aikana.

Tilaisuuden avaavat muutosjohtaja Pauli Harju valtiovarainministeriöstä ja KEHA-keskuksen johtaja Mikko Salmenoja. Seminaarissa esitellään:

  • Konkreettisia vaihtoehtoja maakuntien tukipalvelujen ja niissä tarvittavan ICT:n toteuttamiseen sekä
  • Kolmen maakunnan etenemispolut kohti uudistusta

Seminaari on suunnattu maakuntien johdolle ja päättäjille, muutosjohtajille ja sairaanhoitopiirien sekä keskuskuntien hallinto- ja talousjohtajille.

 
Varaa päivä 30.8.2017 klo 10-15 kalenteriisi!

Tilaisuus pidetään Helsingissä Finlandia-talossa ja tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuun aikana. Voit ilmoittautua tilaisuuteen jo ennakkoon osoitteeseen anu.lamberg@tiera.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

Ulla Kukkonen                     Jukka Markkanen
Calpro Oy                            Istekki Oy

Sami Puukari                       Jyrki Halttunen
Kunnan Taitoa Oy               Kuntien Tiera Oy
 

 

Kuntien Tiera Oy 2015 / Rekisteriseloste
LinkedIn