Myyntipäällikkö, Tiera Infrapalvelut

Me Tieralla haemme myyntipäällikköä Infrapalvelut–liiketoimintayksikköömme.

Suomen kunnat elävät mielenkiintoista muutosvaihetta matkalla digikunniksi. Useat kunnat ja kuntatoimijat suunnittelevat nyt ICT-palvelutuotannon uudelleen järjestämistä ja aidosti digitaalisten palveluiden kehittämistä kuntalaisten hyväksi. Kunnat siirtyvät itsetuotetuista palveluista valmiiden, tuotteistettujen SLA-pohjaisten palveluratkaisujen hyödyntämiseen.

Tieralla on valmis tarjoama kuntien tarpeita vastaaviin perustietotekniikkapalveluihin ja palveluiden haltuunottomalli liikkeenluovutuksiin ja ulkoistuksiin. Tieran valtakunnallinen palvelutuotantomalli varmistaa asiakkaiden ICT-palveluiden toimintavarmuuden, laadun ja systemaattisen kehittämisen.

Myyntityömme on hieman erilaista kuin kaupallisissa ICT-yrityksissä, sillä asiakkaamme ovat myös omistajiamme. Tärkeintä meille on tuottaa omistajillemme luotettavia ja laadukkaita ICT-palveluita, jotka kattavat sekä tämän hetken tarpeet että tulevaisuuden vaatimukset. Aito halumme on onnistua yhdessä omistajiemme kanssa.

Myyntipäällikkönä vastaat Infrapalveluiden myynnistä sovittujen tavoitteiden ja Tieran strategian mukaisesti. Vastuullesi kuuluu koko myyntiprosessi asiakkaiden ICT-tarpeiden tunnistamisesta ja ratkaisumallien hakemisesta, sopimusneuvottelujen käymiseen ja palveluiden käyttöönottovaiheessa projektipäällikön rinnalla asiakkaan kanssa yhteydenpidosta, tavoitteiden toteutumisen seurannasta ja jatkokehittämistarpeiden tunnistamisesta. Tärkeintä meille on aito kumppanuus, jossa pystymme tuottamaan omistajillemme lisäarvoa ICT-palveluiden avulla.

Toivomme Sinulta tavoitehakuisuutta sekä aktiivista otetta asiakastarpeiden tunnistamiseksi ja hyvien ratkaisujen löytämiseksi, ja sitä myötä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Tunnet ICT-teknologiat ja haluat olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja sen palveluita. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä, olet ratkaisukeskeinen palvelumyynnin osaaja. Pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja pitämään samanaikaisesti monta eri lankaa käsissäsi. Saat asioita tapahtumaan, ja pystyt rakentamaan luottamusta.

Onnistuaksesi tehtävässä Sinulla tulee olla  useamman vuoden kokemus myynnissä ICT-infrapalveluiden tai kuntasektorin asiakkaiden parissa. Eduksi katsomme myös laajan perustietotekniikkapalveluiden ja -teknologioiden tuntemuksen sekä olemassa olevat verkostot. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky toimia myös odottamattomissa tilanteissa. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen avainroolin kasvavassa organisaatiossa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kuntasektorin ICT-palveluita. Tulet saamaan tiimin täyden tuen ja erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. Arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä on erinomaiset etätyömahdollisuudet. Työ edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomessa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2018 klo 15.30 mennessä hakulomakkeella tästä >>
Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Myyntijohtaja Arja Fodstad (p. 050 523 2213) pe 10.8. klo 9-12 ja ma 13.8. klo 10-13 sekä
henkilöstöpäällikkö Jarkko Sanisalo (p. 040 674 3467) ma 6.8. klo 14.30-16 ja ti 14.8. klo 9-11.

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn