Osa-aikainen tietohallintojohtaja auttaa Karkkilan ja Karviaisen perusturvakuntayhtymän tarvittavien tietohallintoresurssien varmistamisessa

Länsi-Uudellamaalla lähes 10 000 asukkaan Karkkilan kaupunki ja sen sekä Vihdin kunnan yhteinen Perusturvakuntayhtymä Karviainen käyttävät Tieran tietohallinnon johtamispalvelua. Tilanteessa, jossa kummallakaan ei toistaiseksi ole mahdollisuutta oman täysiaikaisen tietohallinnosta vastaavan viranhaltijan rekrytointiin, yhteinen osa-aikainen tietohallintojohtaja Tieran palveluna on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi.

- Tiedostamme koko ajan kovenevat tietohallinnolliset tarpeet ja haasteet. Niihin vastaaminen vaatii jatkuvaa tasapainoilua kaupungin resurssien mitoittamisessa, kun tarpeita on niin paljon muuallakin. Osa-aikainen tietohallintojohtaja palveluna on ollut meille toimiva ratkaisu, joka tukee myös yhteistyötämme lähinaapurien kanssa, sanoo Karkkilan talousjohtaja Sari Laine.

- Palveluna ostettava tietohallinnon johtaminen tarjoaa muuttuvissa tilanteissa tarpeellista joustoa ilman, että työn ammattimaisuudesta tarvitsee tinkiä, huomauttaa puolestaan Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinto-  ja talouspäällikkö Lars Forsell viitaten mm. sote-uudistukseen, jonka valmistelussa on riittänyt käänteitä sekä sisällöllisesti että aikataulun puolesta, ja jonka lopputuloksesta ei vieläkään varmasti tiedetä.

Karkkilassa ja Karviaisessa Tiera-yhteistyö on tiivistä muutenkin: kuntatoimijat ovat Vihdin kunnan tavoin ulkoistaneet perustietotekniikkapalvelunsa käytännöllisesti katsoen kokonaan Tieran hoidettavaksi.

Lue lisää Tieran tietohallinnon asiantuntijapalveluista >>

 

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn