Taivalkoski ja Kuusamo hyödyntävät tietohallinnon johtamisen palvelua oman toimintansa tukena

Taivalkosken kunta on Tieran perustamisesta lähtien tukeutunut tietohallinnon suunnittelupalveluissa Tieraan. Noin 4000 asukkaan kunnan olisikin varsin vaikea ylläpitää kaikkea tarvittavaa tietohallinnon osaamista ja kyvykkyyttä pelkästään omin voimin. Esimerkkejä viime aikoina käsitellyistä tehtäväalueista ovat kansalliseen palveluväylään ja EU:n tietosuoja-asetukseen liittyvät velvoitteet, joissa kunta on Tieran avulla onnistunut hyödyntämään myös muualla tehtyä työtä.

- Olemme havainneet tämän erittäin hyväksi toimintatavaksi, toteaa Taivalkosken kunnanjohtaja Jukka Mikkonen

- Tiera-yhteistyön kautta olemme saaneet tarvittavan tietohallinnon suunnittelutuen sekä pystyneet täyttämään erilaiset velvoitteet joustavasti. Järjestelyn avulla olemme voineet vastata lisääntyviin vaatimuksiin erittäin hyvin, hän lisää.

Kuusamossa Tiera-yhteistyöllä halutaan varmistaa tietohallinnon erikoisosaaminen

Kuusamon kaupunki on myös pitkään järjestänyt tietohallinnon suunnittelupalvelunsa Tieran palveluja hyödyntäen. Järjestelyn taustalla on ajatus, että varmistaakseen riittävän tietohallinnon osaamisen erilaisissa muutoksissa on hyödynnettävä verkostoja ja lisättävä kuntien välistä yhteistyötä.

- Tiera mahdollistaakin hyvin riittävän tietohallinnon erikoisosaamisen varmistamisen yksittäisen kunnan näkökulmasta, sekä toimii hyvänä alustana kuntien välisen tietohallintoyhteistyön lisäämiseen, sanoo tietohallintojohtaja Pekka Kantola.
 

Lue lisää Tieran Tietohallinnon asiantuntijapalveluista >>

 

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn